Iga lahendus algab probleemist

Kas tuleb tuttav ette olukord, kus talvel värised toas nagu haavaleheke ja suvel käid keel rinnal, kuna soojustamisel kasutatud on valesid materjale või tööprotsesse? Võõras pole ka olukord, kus su rahulikku elu segab müra tänavalt või teistest tubadest, sest puudub piisav heliisolatsioon. Eriti kurb on hetk, kui näed majas ringi jalutamas kutsumata külalisi nagu erinevaid putukaid ning närilisi, kes seinte vahel mugavad teerajad leidnud või leiad remonti tehes lausa hallitust. Võib-olla otsid hoopis lahendust, kuidas soojustada keerukaid, kontuurseid ja ebatasaseid kohti, kuhu klassikaliste materjalide paigaldus on keerukas või lausa võimatu.

Peale uurimistöö tegemist avastad, et erinevatest variantidest on parimaks ja universaalseimaks lahenduseks PUR-vaht ning leiad internetiavarustest oma eriala spetsialistid – Vahupoisid.

Leiame koos parima lahenduse

Peale esimest kontakti selgitavad Vahupoisid välja sinu täpsed soovid ja vajadused, millega soojustamisel arvestada. Olgu tellimuseks siseseinad, vaheseinad, põrandad või fassaadid. PUR-vaht sobib kasutamiseks vundamendist katuseni, nii sise- kui ka välistööde juures.

Vahupoisid pakuvad mõlemat põhilist PUR-vahu gruppi – avatud ja suletud pooridega. Vastavalt töö iseloomule valivad, kumba neist on praktilisem kasutada.

Algab vahupidu!

Kokkulepitud päeval sõidavad sinu õuele spetsiaalsete seadmetega valgetes tunkedes Vahupoisid ja pidu hakkab pihta. Samas, ega pikka pidu pole, sest PUR-vahu paigaldamine on kiire protsess. Keskmise maja soojustamiseks kulub pärast eeltööde tegemist ja kaetava pinna puhastamist 1-2 päeva.

Nii Vahupoiste kui ka sinu elu teeb lihtsamaks asjaolu, et PUR-vahu soojusisolatsioon on kaks korda soojapidavam kui traditsioonilisel villal või penoplastil. Nii võrdub PUR-vahu 10 cm paksune kiht ca 20 cm paksuse villaga, tänu millele saad kokku hoida hoone konstruktsioonide paksuselt ja siseruume terviklikumalt ära kasutada.

Lahkumispidu

Tore, et tulite, veel toredam, et lähete. Nii Vahupoiste tulek kui ka minek on mõlemad rõõmsad sündmused. Nende saabumisega saad rõõmustada, kuna sinu hoonet on soojustama tulnud oma eriala spetsialistid. Nende lahkumisel saad nautida hästi tehtud tööd ja puhast platsi, sest PUR-vahuga ei teki ehitusjääke nagu tekib villa või penoplastiga soojustamisel. Peale PUR-vahu paigaldust saad koheselt hakata lisama viimistluskihte.

Tee oma hoonele teene ja kutsu Vahupoisid oma maja soojustama praeguse aja ühe tõhusaima soojustusvahendiga. Vahupoistel on nii oskused kui kogemused, et su maja kvaliteetselt soojustada. Ära oota ja võta ühendust!